Meniu

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest site este detinut de Stepa termocons SRL, societate comercială cu raspundere limitata, cu capital integral privat, persoană juridică română , înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J05/778/2003, cod unic de inregistrare RO 15526586, cu sediul in Oradea, Calea M-şal.Al. Averescu nr.83.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității vă explică ce date cu caracter personal colectează Stepa Termocons SRL de la dvs., prin intermediul interacțiunilor noastre cu dvs. și prin produsele si serviciile noastre , precum și modul în care utilizăm datele respective si temeiul legal al prelucrarilor pe care noi le facem fie ca esti clientul nostru sau angajatul nostru.Ce date cu caracter personal utilizam?

Pentru a interactiona cu dumneavoastra prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala), precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi. Atunci cand va furnizam un produs sau un serviciu prelucram date, precum cod numeric personal, serie si numar act identitate sau date bancare.

Stepa Termocons SRL colectează datele pentru a opera eficient și a vă furniza cele mai bune experiențe legate de produsele si serviciile noastre. Furnizați unele din aceste date direct, voluntar, de exemplu, atunci când:
- creați un cont pe site-ul instalmagazin.ro,
- administrați contul dumneavoastra de pe instalmagazin.ro,
- comandati un produs sau un seviciu,
- adaugati un comentariu / review pe pagina produselor comercializate de noi,
- ne sunati la telefon pentru a comanda un produs, pentru o oferta personalizata, pentru intrebari sau informatii pe care ni le solicitati. Va specificam faptul ca nu inregistram nicio conversatie telefonica pe care o avem cu tine.
- ne trimiteti un formular de contact pentru comenzi, oferte, intrebari sau informatii.

De asemenea, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului si despre interactiunea dumneavoastra cu site-ul.

Datele pe care ni le oferi voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP ) ( adica cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). Folosim datele pentru a putea emite factura fiscala.

Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când vi se solicită să furnizați date cu caracter personal, puteți refuza. Dar dacă alegeți să nu furnizați date care sunt necesare pentru a furniza un produs sau o caracteristică, există posibilitatea să nu puteți utiliza produsul sau caracteristica respectivă.De ce prelucram datele dumneavoastra?

Daca ne-ati solicitat o oferta sau ati achizitionat un produs sau un serviciu vandut de Stepa Termocons, prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza serviciul sau produsul respectiv.

De asemenea, utilizam aceste date pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale noastre sau ale partenerilor nostri:
- Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii, etc) in cazul produselor de folosinta indelungata;
- Pentru a asigura buna functionare a site-ului nostru si pentru a imbunatati performanta acestuia, precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-ului;

Cu consimtamantul dumneavoastra, putem folosi datele dumneavoastra si in scop de marketing:
- Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
- Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;Cat timp prelucram datele dumneavoastra?

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe instalmagazin.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Vom păstra informațiile cu caracter personal atâta timp cât sunt necesare indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi.
In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.Cui dezvaluim datele dumneavoastra?

Stepa Termocons nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa. Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Stepa Termocons poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal altor entitati: furnizorilor de produse si servicii angajati de Stepa Termocons pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:
- companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de Stepa Termocons - pentru a livra comenzile
- furnizori de servicii IT ce asista Stepa Termocons pentru functionarea si intretinerea site-ului web;
- partenerilor Stepa Termocons prin intermediul carora sunt vandute si/sau instalate produsele si serviciile pe care le solicitati Stepa Termocons;
- furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de Stepa Termocons.
- companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele Stepa Termocons;
- servicii de măsurare a traficului de date
Dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

În temeiul legilor aplicabile din domeniul protecției datelor, aveți următoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:

Dreptul de a accesa și de a obține o copie a informațiilor dvs. cu caracter personal. Aveți dreptul să solicitați confirmarea dacă procesăm oricare dintre informațiile dvs. cu caracter personal. Dacă este cazul, puteți avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal și la anumite informații referitoare la modul în care sunt gestionate și protejate datele. În unele cazuri, ne puteți cere să vă furnizăm o copie electronică a informațiilor dvs.

Dreptul de a vă corecta informațiile cu caracter personal. Dacă puteți demonstra că informațiile cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. nu sunt corecte, puteți solicita actualizarea sau corectarea acestor informații.

Dreptul de a fi uitat / de a vi se șterge datele. Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, iar Stepa Termocons va evalua îndeplinirea cererii dvs., însă acest drept se supune oricăror drepturi sau obligații legale potrivit cărora poate fi necesar să păstrăm datele. Pentru situațiile în care, conform legii, stabilim că solicitarea dvs. de a vi se șterge informațiile cu caracter personal trebuie să fie respectată, vom îndeplini acest lucru fără întârzieri nejustificate.

Aveti dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective.

Aveți dreptul să vă opuneți utilizării datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare.Confidentialitatea datelor dumneavoastra

Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.
Cu toate acestea, trebuie să știți că in procesul de furnizare a datelor cu caracter personal către noi, transmiterea acestora prin intermediul internetului nu este complet sigură. Din acest motiv, orice transmitere de date prin intermediul internetului este pe propriul dvs. risc. Odată ce am primit datele dumneavoastră personale, vom utiliza proceduri stricte şi metode de securitate pentru a împiedica accesul neautorizat la aceste informaţii. 7Informatii de contact

Vă rugăm să adresați întrebările dumneavoastră privind subiectul protecției datelor și orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră la următoarele informații de contact: compliance@instalmagazin.ro si Stepa Termocons SRL, 410052, Calea M-şal.Al. Averescu nr.83, Oradea, Romania

Vom cerceta și vom încerca să soluţionăm orice astfel de reclamaţie sau cerere cu privire la drepturile dumneavoastră. Dacă nu sunteţi mulţumit(ă) de răspunsul primit, puteţi depune o reclamaţie şi la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.